Sorteer op

Zaaimachines

De Faunamaster zaaimachine is een multifunctionele zaaimachine. Het verwerkt zaden in vele vormen, maten en gewichten. Van kleine klaver en Luzerne zaden tot maïs én zelfs bonen.

De zaaidiepte is instelbaar van 0 tot 80 mm, waarbij de Faunamaster de mogelijkheid biedt om kunstmest automatisch bij te voegen, tijdens het zaaien.

De Faunamaster zaaimachine kan worden gebruikt achter een ATV / UTV, of in een 3-punts ophanging voor een cat. 1 tractor.

De Faunamaster is eenvoudig aan te sluiten op een ATV / UTV via het bijgeleverde trekhaak koppelstuk. De ingebouwde 12 V-actuator zorgt voor een snelle bediening zonder dat de bestuurder van de ATV hoeft af te stappen. Tijdens transport kan de actuator worden geactiveerd en wordt de bodemvrijheid verhoogd tot wel 200 mm.

Revolutionaire & effectieve Zaaimachine!

 

TIJDBESPAREND EN

GEBRUIKSVRIENDELIJK

 

Faunamaster is door-ontwikkeld tot een zeer lichte multifunctionele zaaimachine. U kunt een breed spectrum aan zaden inzaaien. Van kleine klaver & zaden, tot maïs en zelfs bonen.

 

De zaaidiepte is instelbaar van 0 tot 80 mm, waarbij de Faunamaster zaaimachine de mogelijkheid biedt om kunstmest automatisch bij te voegen, tijdens het zaaien. Ook is het mogelijk om de zaad doorvoer gemakkelijk bij te stellen.

 

Samen met de Faunamaster zaaimachine komt een zaaitabel, waarop de instellingen staan voor een breed assortiment aan zaden. Kijk hiervoor op: Faunaseeds.com

EFFECTIEF EN PRECIESIE 

 

 

Faunamaster zaaimachine is ideaal voor wildmengsels, grasreparaties bij paarden-weiden óf gewoon om in te zaaien op plekken waar normale zaaimachines te zwaar zijn.

 

Faunamaster zaaimachine kan worden gebruikt in parken en tuinen, om bloemen of kruiden te zaaien. Het compacte formaat, gecombineerd met

een ATV, zorgt ervoor dat er minimale rijsporen achter blijven in het bestaande perceel.

 

De Faunamaster zaaimachine kan worden gebruikt in bewerkte grond. In geval van door zaaien op bestaande velden adviseren wij een diepte van max. 10 mm.

TOP SERVICE

EN ONDERSTEUNING

 

Bij aankoop van een Faunamaster product  investeert u ook in goede service en ondersteuning. Ook voor een demonstratie en/of advies kunt u altijd bij ons terecht.

 

Faunamaster en onze Dealers hebben altijd reserve-onderdelen op voorraad. Dat wil zeggen; snelle service en professionele ondersteuning. Een turn-key oplossing waarbij u nooit mis grijpt.

 

 

 

Als u begeleiding of ondersteuning wenst, brengen wij u graag in contact met 1 van onze dealers. Persoonlijk contact en advies staat bij ons voorop!

 

Zaadgoed bestellen?

 

Faunaseeds.com

Optionele Klaarmaak kosten*

 

*Dealer specifiek

EUR 390,- Excl. BTW

Technische Specificaties:

 

Maatvoering mm:

 

Gewicht:

 

Aantal rijen:

 

Afstand tussen rijen:

 

 

 

Aanbevolen werksnelheid

 

 

L: 2190 B: 1450 H: 1060

 

260 Kg

 

7 (verstelbaar)

 

150 mm bij 7 rijen

350 mm bij 3 rijen

525 mm bij 2 rijen

 

4 – 6  Km/h

 

Blend Faunamaster Flower Blend Botanic  Flower Blend Deer Blend Birds Blend Pheasant Blend Hunters Corn Herbal Blend Horse Grass BlendGrass RepairSilphie
Content Kg per pack101010101025000  seeds510101
           
Sowing density Per Ha10 Kg / Ha10 Kg / Ha20 Kg / Ha30 Kg / Ha30 Kg / Ha1000001,5 Kg / Ha40 Kg / Ha20 Kg / Ha3,5
Sowing periodApril - JuneApril - JuneMay  - AugustApril - JuneApril - JuneMai - June April / May Sept - OctMarch - JuneMar - NovApril - June
Sowing depth in Cm0,5 Cm0,5 Cm1 Cm1 Cm1 Cm4 - 5 CM1 Cm0,5 Cm0,5 Cm0,5 - 1,0
 
© 2021 - 2024 Faunaseeds | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel